52 Orduspor FK Geçen Sezonu Yakalayabilir !

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligde kalan 6 maçı kazanması halinde geçen sezonki performansının üzerine çıkacak.
2019-2020 sezonunda son anda takım olarak toparlanan ve sezonun ilk yarısında beraberlik takımı olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, sezonun ikinci yarısında yaptığı hamlelerle performansını düzeltmişti. Mor-Beyazlı ekibin kalan maçlarda küme düşme ihtimali devam ederken, kalan maçlarında alabileceği en fazla puanı toplamak istiyor.
Geçtiğimiz sezon son haftalara kadar Play-Off’u kovalayan ancak Play-Off potasına giremeyen 52 Orduspor Futbol Kulübü, 34 karşılaşmada 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 yenilgi almıştı. Ordu temsilcisi rakip filelere 49 gol atarken, kalesinde ise 38 gol yediği sezonda 46 puan toplayarak ligi 9.sırada bitirmişti.
Bu sezon şu ana kadar 28 maça çıkan 52 Orduspor Futbol Kulübü, bu maçlarda 7 galibiyet 14 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Gol atma ve yeme konusunda oldukça vasat bir sezon geçiren 3.Lig 1.Grup ekibi, 21 gol atarken 20 gol yedi. Henüz 6 maç kala 35 puan toplayan Mor-Beyazlı ekip, 6 maçta 11 puan toplaması halinde geçen sezonu yakalayacak.
52 Orduspor Futbol Kulübü kalan haftalarda Silivrispor (D), 1928 Bucaspor, Çankaya Futbol Kulübü (D), Erzinspor, Şile Yıldızspor (D) ve Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşacak.
SAMET KARADAĞ