Mart 24, 2023

TFF 3.Lig 1.Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren 52 Orduspor Futbol Kulübü, kendi tesislerinin ardından 19 Eylül Stadyumu’nda hazırlıklarına devam ediyor.

2019-2020 sezonunda mücadele ettiği 3.Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren 52 Orduspor Futbol Kulübü, Covid-19 pandemisine rağmen devam edecek ligler öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Sağlık anlamında kampa giren ve kendi tesislerinde karantina altında çalışmalarını sürdüren Mor-Beyazlı ekip, hazırlıklarının bir bölümünü 19 Eylül Stadyumu’nda gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Sinan Bayraktar nezaretinde gerçekleştirilen antrenman kısa bir teknik toplantının ardından başladı.Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman önce düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, istasyon ve kuvvet çalışmaları ile devam etti. Sahanın tamamını kullanan oyuncular, topla taktik antrenman çalıştı. Antrenman son olarak çift kale karşılaşma ile sona erdi.

52 Orduspor Futbol Kulübü’nde sadece Uğur Durmuş ve Burak Özsoy’un hafif sakatlıkları olurken, 19 Eylül Stadyumu’nda yapılan antrenmanın belli bölümüne katılan iki oyuncuyla birlikte Mor-Beyazlı ekip çalışmalara tam kadro devam etti.

SAMET KARADAĞ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Bu haberi spor52.com\'dan izin almadan paylaşamazınız!