Demirspor İtiraz Etti, Sonuç Bekleniyor !

Ordu 1.Amatör Lig’de oynanan Ekstra Play-Off maçında Gülyalı Turnasuyuspor’un cezalı Ömercan Keskin’i oynatmasının ardından rakip Demirspor itiraz ederken, AFDK’nun vereceği karar bekleniyor.
Geçtiğimiz hafta oynanan Esktra Play-Off maçında uzatma anlarında Demirspor’u 3-1 yenerek tur atlayan Gülyalı Turnasuyuspor’un, tur şansı zora girdi. Mavililer, Demirspor maçında esame listesinde 17.hafta maçında kırmızı kart gören ve cezalı olan Ömercan Keskin’i gösterirken, Keskin 120 dakika sahada kaldı.
Ligin 17.haftasında Çamaşspor ile karşılaşan Gülyalı Turnasuyuspor’da Ömercan Keskin gördüğü kart ile cezalı duruma düşerken, cezasını son hafta oynanacak maçta çekecekti. Ligin son haftasında Aybastıspor ile oynanan maça çıkmayan Gülyalı Turnasuyuspor, esame listesini iletmediği için Ömercan Keskin de cezasını çekmemiş oldu. Ancak Ömercan Keskin, Demirspor maçında sahada olurken Demirspor maç sonrası itiraza gitti.
Demirspor’un itirazı sonrasında Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun vereceği ceza merak ediliyor. Ceza sonrasında tur atlayacak takım Çeyrek Final’de Ulubey Belediyespor ile karşılaşacak.
SAMET KARADAĞ