Fatsa Belediyespor’da Çekilişe Büyük İlgi Var !

Yeni sezon öncesinde yaptığı hamlelerle kulübe gelir sağlamaya çalışan Fatsa Belediyespor’da, son olarak yapılan ‘Büyük Piyango’ atağına ilgi artmaya devam ediyor.
3.Lig’de mücadele eden Fatsa Belediyespor’da Kulüp Başkanı Adem Bekar geldiği günden bu yana yaptığı maddi gelir hamleleri ile yaklaşık 2 Milyon Lira gibi bir borcu öderken, yeni hamlelerle birlikte maddi kazançları arttırıyor. Kulüp Başkanı Adem Bekar geldiği günden bu yana en büyük projesini gerçekleştirirken, araba ve telefon gibi hediyeler dağıtacak.
Fatsa Belediyespor’da ‘Büyük Piyongo’ olarak duyrular çekiliş biletler satışa çıktı. Büyük Piyango çekiliş Biletleri Meydan standında, Store Mağaza önü standında, Hünkar restorant ve Emin Baba piyango satış noktalarından satışa sunuluyor. 100 Liraya satışa çıkan Piyango Biletlerine büyük ilgi var. Satılan biletlerin ardından 15 Eylül’de yapılacak çekilişte ise şu hediyeler dağıtılacak.
1 Adet Renault Clio Joy 0.9 TCe 90 Bg 2020 Model
2 Adet Iphone 7 32 Gb Cep Telefonu
2 Adet Samsung A10-S Cep Telefonu
2 Adet Arçelik A32L 5845 4B Televizyon
2 Adet Tunca Atlas 26 Jant 21 Vites Bisiklet
2 Adet Arçelik MD 674 Mikrodalga Fırın
2 Adet Arçelik S-3645 Elektrik Süpürgesi
2 Adet Arçelik Tkm 3940 M Türk Kahve Makinesi
2 Arçelik 1233 HBS Belender Seti
SAMET KARADAĞ