Mayıs 30, 2023

Fatsa Belediyespor’da Hareketli Saatler !

Aylardır kayyumda olan ve henüz yeni sezon için ışık vermeyen Fatsa Belediyespor’da başkanlık adaylığı için Onur Sarıhan ismi ön planda !

18 yıl aradan sonra yükseldiği 3.Lig’de saha dışı olaylarla gündeme gelen Fatsa Belediyespor, yaşadığı birçok soruna rağmen ligde kalmayı garantilemişti. Yeni sezon belirsizliğinin sürdüğü Sarı-Lacivertliler önümüzdeki günlerde kongreye gidecek.

Uzun süredir kayyumda olan kulübün kapatılması da gündeme gelirken, Fatsa Sulh Ceza Mahkemesi tarafından ek süre verilmişti. Kayyumda olan Fatsa Belediyespor için yeni sezon öncesinde Onur Sarıhan ismi ise umut verici haber oldu.

Çalışmalara şimdiden başlayan Onur Sarıhan’ın maliyeti düşük olan bir takım kurması beklenirken, önümüzdeki haftalarda yapılacak olan kongre sonrasında da resmen kulübün başkanı olması bekleniyor.

SAMET KARADAĞ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Bu haberi spor52.com\'dan izin almadan paylaşamazınız!