Mart 20, 2023

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Altınordu Belediyespor, sahasında konuk ettiği 1926 Bulancakspor’u yenerek 17 maç sonra galibiyetle tanıştı.

Ligde son galibiyetini 5.haftada alan ve o maçın üzerinden geçen 16 karşılaşmada üç puan sevinci yaşayamayan Altınordu Belediyespor, ligde son sıraya kadar gerilemişti. Ordu temsilcisi, 23.hafta maçında bir basamak üzerinde yer alan 1926 Bulancakspor ile karşı karşıya geldi.

Spor Toto Altınordu 1 Nolu Sahada seyircisi oynanan karşılaşmada heyecan dönem dönem yükselirken, ilk yarıda maçın ilk golü Altınordu Belediyespor’dan geldi. Soyunma odasına önde giren Altınordu Belediyespor, ikinci yarıda skoru korumayı başardı ve 17.maç aradan sonra kazanmayı hatırladı.

Altınordu Belediyespor aldığı galibiyetle birlikte puanını 15 yaptı. 1926 Bulancakspor ise 16 puanda kaldı.

SAMET KARADAĞ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Bu haberi spor52.com\'dan izin almadan paylaşamazınız!