Ordulu Futbolcunun Takımında Covid-19 Vakası !

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği’nde, bir futbolcuda Covid-19 pandemisine rastlanması sonucunda antrenmanda durdu.
Temmuz ayında başlayacak olan TFF 3.Lig öncesinde takımlar antrenmanlara başlarken, TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği’nde test sonuçları ortaya çıktı. Ordulu Atakan Aybastı’nın da forma giydiği Darıca Gençlerbirliği’nde ise test sonuçlarının ardından bir futbolcuda Covid-19 virüsüne rastlandı.
Konuyla ilgili olarak açıklama kulüpten yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi; “Kulübümüz Covid-19 salgınının ülkemize yayılmaya başladığı ilk günden bu yana izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına azami dikkat göstermiş, gerekli tüm tedbirler alınmış Tesis düzenli olarak dezenfekte edilmiş, maske, eldiven ve dezenfektanın yanı sıra kişisel bakım ürünleri sürekli olarak kontrol edilerek eksiklikleri giderilmiştir. Tüm oyuncularımız, Teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza yapılan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve takımımız futbolcularından 1 kişide pozitif vakaya rastlanmıştır” dedi.
Kulüp Başkanı’nın yaptığı açıklamada tüm tedbirlerin alındığı belirtilirken “Tesislerimizde Başkanımız Arif Gülen’in talimatı ile tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve kulüp çalışanlarımız izole edilerek yeni test sonuçlarını beklemektedir. Yeni test sonuçları gelene kadar takımımız çalışmalarını durdurmuş ve bu süreci başka vakaya rastlamadan atlatmak için gerekli tüm tedbirleri almıştır.” ifadelerine yer verildi.
SAMET KARADAĞ