Mart 28, 2023

Ordu 1.Amatör Küme B Grubu’nda lider olarak Play-Off’a kalmayı haftalar öncesinde garantileyen Orduspor 1967 Futbol Kulübü, bu hafta fisktür gereği müsabaka oynamadan bay geçecek.

Oynadığı 13 müsabakanın 12’sini galip tamamlayan sadece Kotyora Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kalan Orduspor 1967, bu haftayı dinlenerek geçirecek.

Mor Beyazlı ekip, haftayı bay geçecek olmasına karşın Teknik Direktör Şükrü Bekiroğlu nezaretinde bir hafta sonra oynayacağı Kabadüz Belediyespor müsabakası hazırlıklarına devam ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki tesislerde antrenmanlarını sürdüren Orduspor 1967 Futbol Kulübü’nde tüm dikkatler Play-Off’a çevrildi. Ligde oynanmamış 3 maçı kalan Orduspor, Kabadüz Belediyespor, Mesudiyespor ve Perşembespor ile karşı karşıya gelecek.

Grup liderliğini garantileyen Mor Beyazlılar, Play-Off’ta da şampiyon olup adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdırmak istiyor.

Ordu temsilcisinin tecrübeli Teknik Direktörü Şükrü Bekiroğlu, kalan 3 maçı da kayıpsız atlatıp Play-Off’a odaklanacaklarını dile getirdi.

Ordu Hayat/Tevfik Kul

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Bu haberi spor52.com\'dan izin almadan paylaşamazınız!