Mayıs 29, 2023

Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde deplasmanda Sinop Kuzeyspor ile karşılaşan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, mücadeleyi 3-1 kazanmayı başardı.

Sezon başında şampiyonluk hedeflediği Kadınlar Futbol 3.Ligi’nde Ünye Gücü Futbol Kulübü’nün arkasında kalan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, umutlarını sürdürüyor. Ligin 12.hafta maçında Sinop Kuzeyspor ile karşılaşan Ordu temsilcisi, maçı 3-1 kazanarak haftayı 3 puanla tamamladı.

Bu sezon 3.kez Sinop Kuzeyspor ile karşılaşan Mor-Beyazlılar, ilk maçı yine deplasmanda 3-1, ikinci maçı ise kendi sahasında 6-0 kazanmayı başarmıştı. Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü aldığı galibiyetle puanını 23 yaparak lideri kovalamaya devam ediyor.

SAMET KARADAĞ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Bu haberi spor52.com\'dan izin almadan paylaşamazınız!