Play-Off’ların Yarısı Değişti !

Ordu 1.Amatör Lig’de Play-Off müsabakalarının Koronavirüs vakalarının düzelmesinin ardından kaldığı yerden devam etmesi beklenirken, geçen sezona göre 4 farklı takım Play-Off’ta mücadele edecek.
2019-2020 sezonunda normal sezonun ardından Ekstra Play-Off maçlarının oynandığı 1.Amatör Lig’de, Play-Off Çeyrek Final maçları Koronavirüs salgınına takıldı. 8 takımın mücadele edeceği Play-Off Çeyrek Final maçları öncesinde Gülyalı Turnasuyuspor-Demirspor maçının kararı beklenirken, geçen sezona göre 4 farklı takım Play-Off’ta boy gösterecek.
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi Ulubey Belediyespor, Perşembespor ve Doğaspor’un Play-Off’ta yeniden mücadele edeceği 2019-2020 sezonu Play-Off takviminde Çamaşspor, Kotyora Futbol Kulübü, Korgan Belediyespor ve Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü geçen sezona göre farklı olan takımlar oldu. 8.takım konusunda ise Gülyalı Turnasuyuspor-Demirspor maçının kararı beklenecek.
Play-Off potasında geçen sezon yer almayı başaran Orduspor yeni sezonda liglerde mücadele etmezken, Ünye Gençlerbirliği, Kumruspor ve Fatsa Dolunayspor ise yeni sezonda Play-Off’a kalamadı.
SAMET KARADAĞ