Nisan 1, 2023

”Spor Adına Doğru Bildiğim Ne Varsa Söyledim”

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyon seçimleri öncesinde heyecan oldukça yükselirken, aday olduğunu açıklayan ve Amatör Spor Kulüpleri Derneği’nin desteğini alan Zafer Öztürk açıklamada bulundu.

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski Başkanı Zafer Öztürk, kulüplerin de desteği ve isteği üzerine yeniden ASKF Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı. Zafer Öztürk ile birlikte diğer aday Metin Kır olurken, Metin Kır’ın saha çalışmalarını samimiyetsiz bulan Ordu Amatör Futbol Kulüpleri Derneği desteklerini Zafer Öztürk’ten yana kullanacağını belirtti.

Temmuz ayında yapılması beklenen kongre öncesinde Zafer Öztürk yine açıklamada bulundu. Öztürk yaptığı açıklamada ”Hayatım boyunca hiç eğilmedim, kimsenin adamı da olmadım. Yalakalık yapıp, takla atıp bir yerlere gelmedi. Spor adına doğru bildiğim ne varsa söyledim. Kimileri rahatsız oldu, kimileri adamsın dedi. Yarı geldi stadyum yeri yanlış dedik. Buradaki Amatör sahaları, Orduspor tesislerini yıkmayın dedik. Soluğu Akkuş’ta aldık.” dedi.

Son olarak isim vermeden Genel Sekreter ve aday olan Metin Kır’ı eleştiren Öztürk: ”6 yıldır çalışmayan aynı ekipli kurum başkanını dışlayarak şimdi bana destek verin diyen bir zihniyet, oy almak için karalayan düşünce… Önce insan ve adam olmayı öğrenmek önemli. Suçlama ya da karalama yapan herkesin bir ayıbı vardır.” ifadelerini kullandı.

SAMET KARADAĞ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Bu haberi spor52.com\'dan izin almadan paylaşamazınız!