Suat Serdar, Başkanları Ziyaret Etti !

Tatil için geldiği memleketi Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde ziyaretlerini sürdüren tecrübeli futbolcu Suat Serdar, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Bekar ile bir araya geldi.
Almanya’nın Hertha Berlin kulübünde forma giyen Ordu Fatsalı Suat Serdar, Ordu Fatsa’da ziyaret üzerine ziyaret gerçekleştiriyor. Ordu’da büyük ilgiyle karşılanan ve ziyaretinin ilk günlerinde Fatsa Belediyespor altyapı antrenmanını ziyaret ederek minik futbolcularla futbol oynayan Serdar, şimdi de Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Bekar’ı ziyaret etti.
Suat Serdar, babası Kemal Serdar, amcası Hüseyin Serdar, kuzeni Samet Serdar Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ve Fatsa Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Bekar’ı ziyaret etti. Ziyaretle ilgili Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Almanya’nın Hertha Berlin kulübünde forma giyen Fatsa’mızın gururu Suat Serdar, babası Kemal Serdar, amcası Hüseyin Serdar, kuzeni Samet Serdar misafirimiz oldular. Ünlü futbol kulüplerindeki başarılı futbolunu gururla takip ettiğimiz Suat kardeşimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisine Fatsa Belediyespor’umuzun formasını hediye ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.
Tecrübeli futbolcu Suat Serdar’a ise üzerinde 52 numara ve isminin yazılı olduğu Fatsa Belediyespor forması hediye edildi.
SAMET KARADAĞ