Kumruspor’un Gülyalı Bozkurt Spor Kulübü’ne 4-3 kaybettiği maçta oyuna ikinci yarıda girerek hat-trick yapan Ferhat Eselioğlu, maçın üzerinden 24 saat geçmeden yaptığı paylaşımda takımdan ayrıldığını açıkladı.
2025-2026 sezonu için kulüp başkanlığına ve teknik direktör görevine Ömür Yakışık’ı getiren Kumruspor’da geçen sezon takımda forma giyen Ferhat Eselioğlu ile yeniden anlaşmaya varılmıştı. Bu sezon gol atma konusunda takımın golcü isimlerinden bir tanesi olan ve son oynanan Gülyalı Bozkurt Spor Kulübü maçı öncesinde 9 golü olan Ferhat Eselioğlu, bu maçta ise oyuna sonradan girerek hat-trick yapmıştı. Eselioğlu, bu maçın ardından ise takımdan ayrıldı.
2001 doğumlu Ferhat Eselioğlu ayrılık açıklamasını sosyal medyadan yaparken ”Kendi isteğim üzerine yönetim ile birlikte aldığım karar doğrultusunda bugünden itibaren Kumruspor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Kalan maçlarda başarılar dilerim.” şeklinde duyurdu. Son oynadığı maçta hat-trick yapan Ferhat Eselioğlu, yıldızlaştığı maçın ardından takıma veda etti.
Geçen sezon ilk yarıda Bölgesel Amatör Lig’de Ordu Galata Spor formasını 13 maçta giyen Eselioğlu, sezonun ikinci yarısında ise Ordu Süper Amatör Lig’de Kumruspor forması giymişti.
SAMET KARADAĞ









