52 Orduspor Futbol Kulübü bu sezon üçüncü teknik direktörü olarak göreve Adem Çağlayan’ı getirirken, 44 yaşındaki teknik adam ise bu sezon Bursaspor ile Seza Çimento Elazığspor’dan sonra üçüncü takımı için eşofmanları giydi.
3.Lig ekibi 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde yeni teknik direktör Adem Çağlayan Ordu’ya gelerek takımla antrenmana çıktı. Adem Çağlayan geçen sezon 3.Lig’de Bursaspor ile şampiyonluk sevinci yaşarken bu sezon 2.Lig’de önce Bursaspor ardından Seza Çimento Elazığspor’u çalıştırmıştı. Sezon bitmeden geçen sezon teknik adamlık yaptığı 3.Lige dönen Adem Çağlayan, 52 Orduspor Futbol Kulübü ile anlaşarak ilk antrenmanına çıktı.
Hem Bursaspor hem de Seza Çimento Elazığspor’da ilk 5 lig maçında kaybetmeyen Adem Çağlayan ilk mağlubiyetlerini 6.lig maçlarında aldı. Bursaspor’da 7 maçta 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Adem Çağlayan, Seza Çimento Elazığspor’da ise 10 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet almıştı. Adem Çağlayan, Seza Çimento Elazığspor’da özellikle Adana 01 Futbol Kulübü Spor Kulübü deplasmanında aldığı 4-0’lık mağlubiyet ile eleştirilerin odak noktası olmuştu.
52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur bu sezon takımın üçüncü teknik direktörü konusunda Adem Çağlayan’ı göreve getirirken, Adem Çağlayan henüz Mart ayından üçüncü farklı takımın kapısından girmiş oldu.
SAMET KARADAĞ









