52 Orduspor Futbol Kulübü’nde Hüseyin Karabey’in sakat, Enes Yetim’in ise son maçta kırmızı kart görmesi nedeniyle teknik direktör Cahit Erçevik, Çankaya Spor Kulübü maçında kadroyu kontenjana göre yapacak.
3.Lig’de kontenjan konusunda ilk 11’de en az iki isim oynatma zorunluluğu 52 Orduspor Futbol Kulübü’nü elini kolunu bağlamaya başladı. 2002 doğumlu ve üzeri iki genç futbolcuya ilk 11’de şans vermek zorunda olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, bu durumu uzun süre sağ bek Hüseyin Karabey ve sol bek Enes Yetim ile çözerken son haftalarda ise Hüseyin Karabey’in sakatlığı nedeniyle kadro içerisinde farklı zorunlu değişimler uygulanmıştı. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde yarın oynanacak olan Çankaya Spor Kulübü maçında ise Hüseyin Karabey sakat, Enes Yetim ise cezalı olmasından dolayı forma giyemeyecek.
52 Orduspor Futbol Kulübü’nde teknik direktör Cahit Erçevik son oynanan Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü maçında sağ bekte Hüseyin Karabey yerine Faruk Öcal’a şans verirken kontenjan konusunda stoperde 2003 doğumlu Berkay Arı’ya şans vermişti. Erçevik sürpriz bir şekilde sol bek Enes Yetim’e de şans vermediği Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü bu sezon az süre alan orta saha Hüseyin Furkan Uslu’ya 11’de şans verdi. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde yeni haftada kontenjan konusunda hangi iki ismin 11’de olacağı merak ediliyor.
3.Lig ekibi 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde Çankaya Spor Kulübü maçında ilk 11’de kontenjan nedeniyle Egeberk Gabel, Berkay Arı, Emirhan Tavukçu, Yunus Emre Köse, Hüseyin Furkan Uslu, Umut Can Kırılmaz ve Rıdvan Tekkeşin arasından iki isim kesinlikle forma giyecek.
SAMET KARADAĞ










