Bolu Abant’ta 2.Etap kamp çalışmalarını sürdüren 52 Orduspor Futbol Kulübü, kampın üçüncü hazırlık maçını İnkılap Futbol Spor Kulübü ile bugün oynayacak.
Sekiz sezondur mücadele ettiği 3.Lig’de hedefi olan şampiyonluğu gerçekleştiremeyen ve Play-Off oynamasına rağmen burada da başarılı olamayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, dokuzuncu sezonuna hazırlanıyor. Sezonu Ordu’da açan ve daha sonra geçmiş sezonlarda da olduğu gibi 2.Etap kamp çalışmaları için Bolu’ya giden 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde hazırlık maçları devam ediyor. 52 Orduspor Futbol Kulübü, kampın üçüncü hazırlık maçını 3.Lig ekibi İnkılap Futbol Spor Kulübü ile oynayacak.
Bolu kampının ilk hazırlık karşılaşmasını Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. ile oynayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, bu maçta karşılıklı goller sonrasında 1-1 berabere kalmıştı. 52 Orduspor Futbol Kulübü daha sonra Bursa Yıldırım Spor Kulübü ile karşı karşıya gelmiş ve bu mücadeleyi 3-2 kaybetmişti. 52 Orduspor Futbol Kulübü, iki hazırlık maçını da kazanamazken, üçüncü hazırlık maçını oynayacak.
52 Orduspor Futbol Kulübü, İnkılap Futbol Spor Kulübü ile yapacağı hazırlık maçının ardından kampa nokta koyacak.
SAMET KARADAĞ










