52 Orduspor Futbol Kulübü bu sezon lig ve kupada 42 gol atarken Emre Gemici attığı 13 golle takım arkadaşlarını geride bırakarak farkla takımın en golcü ismi oldu.
Sezonun ilk yarısında Nesine 3.Lig 3.Grup’ta en golcü takım olan 52 Orduspor Futbol Kulübü rakip filelere 40 gol atmıştı. 52 Orduspor Futbol Kulübü ayrıca Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı maçlarda 2 gol atarken attığı 42 golle birlikte 17 maçta önemli bir ortalama yakaladı. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde ilk yarının golcüsü ise Emre Gemici oldu.
Geçen sezonu 20 golle tamamlayan Emre Gemici bu sezon ise ilk yarıda gol sayısını 13 yaparken attığı gollerle birlikte takımın ilk yarıdaki en golcü isim oldu. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde Aykut Sarıdoğan ve Yusuf Mert Tunç 6’şar, Enes Nalbantoğlu ise 5 gol attı. Emre Gemici, Aykut Sarıdoğan, Yusuf Mert Tunç ve Enes Nalbantoğlu 42 golün 30’una imza attı.
52 Orduspor Futbol Kulübü’nde dört ismin dışında golleri atan isimler ise 2 golle İsmail Güner ve 1’er golle Hasan Ekici, Mustafa Alşimşek, Yılmaz Basravi, Dağhan Erdoğan, Kerim Erdoğan ve Hüseyin Karabey oldu.
SAMET KARADAĞ










