Nesine 2.Lig’de Sebat Gençlik Spor ile 68 Aksaray Belediyespor 1-1 berabere kalırken, konuk ekipte 52 numaralı formayı giyen Muhammet Enes Erdem bu sezon ilk golünü attı.
Bonservisi Fethiyespor’da olan ve bu sezon Eylül ayında 68 Aksaray Belediyespor’a kiralanan Muhammet Enes Erdem, yeni takımında ilk golünü ligin 6.hafta maçında attı. Bu sezon ligde ilk 6 lig maçında gol atamayan ancak Muş Spor Kulübü maçında asist yapan Muhammet Enes Erdem, Trabzon deplasmanında ise gol atmayı başardı ve bu sezon ilk golünü attı.
2022-2023 sezonunda Alanya 1221 Futbol Spor Kulübü forması giyen ve 3.Lig’de Play-Off oynama başarısı gösteren Muhammet Enes Erdem, gösterdiği performans ve attığı goller sonrasında birçok takımın transfer listesine girmişti. Erdem daha sonra ise Orfa Yapı Pendikspor Futbol A.Ş., Afyonspor Kulübü, Çankaya Spor Kulübü ve son olarak Fethiyespor formaları giymişti.
68 Aksaray Belediyespor’un 52 numaralı golcüsü Muhammet Enes Erdem, Trendyol 1.Lig’de 2 maçta forma giyerken, Nesine 2.Lig’de 72 maçta 13 gol, Nesine 3.Lig’de 127 maçta 34 gol ve Türkiye Kupası’nda 14 maçta 1 gol attı.

Yorumlar kapalı.