Yarın Ordu’da tarihi maçta Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Hentbol Erkek Milli Takımı, Cuma akşam saatlerinde hava yolu ile Ordu’ya geldi.
2028 Avrupa Şampiyonası Ön Eleme Müsabakası’nda Ordu’da Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Hentbol Erkek Milli Takımı, Ordu’ya geldi. Ordu Giresun Havaalanı’nda A Milli Hentbol Erkek Milli Takımı’nı Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile Yardımcıları ve Ordu İl Temsilcimiz Aykut Altuntaş karşıladı.
Ordu Giresun Havaalanı’nda taraftarlar da yer alırken Türkiye Milli Takım kafilesi çiçeklerle karşılandı. Milli Takım daha sonra karayolu ile konaklayacakları otele geçti. Türkiye ile Bulgaristan arasında oynanacak 2028 EHF Erkekler Avrupa Şampiyonası Ön Eleme Turu rövanş karşılaşması öncesinde, Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Ordu’da bugün basın toplantısı düzenlenecek.
Ordu Balıktaşı Otel’de saat 16:00’da düzenlenecek olan basın toplantısına Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Mesut Çebi, Erkek A Milli Hentbol Takımı Başantrenörü Oliver Roy Camiño ve Milli Takım sporcuları katılarak karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunulacak.
SAMET KARADAĞ










