Kadınlar 3.Lig Play-Off Çeyrek Final maçında Bursa Demiryolu Gençlik ve Spor karşılaşacak olan 52 Yalıköyspor’da antrenör Abdullah Sözen, “sezonun en zor maçı olacak” dedi.
TFF Kadınlar 3.Lig ekibi 52 Yalıköyspor, Play-Off Çeyrek Final maçında 14 Haziran Çarşamba günü Ankara’da Bursa Demiryolu Gençlik ve Spor ile karşılaşacak. Maç öncesine ise Başkent’e giden 52 Yalıköyspor maç saatini bekliyor.
52 Yalıköy Spor Kulübü’nde Bursa Demiryolu Gençlik ve Spor maçı öncesinde genç antrenör Abdullah Sözen yaptığı özel açıklamada: “Önümüzde çok kritik bir 90 dakika var. Maça en iyi şekilde hazırlandık. Tüm sezonun en zor maçı diyebilirim, rakibimizi analiz ettik. Çok golcü bir ekip ancak Play-Off maçlarının atmosferi çok farklı oluyor o yüzden net favori olmaz. İyi olan kazansın, rakibimize başarılar diliyoruz.” dedi.
52 Yalıköyspor’da kritik maç öncesinde destekler sürerken, Sözen son olarak: “Ankara deplasmanına çıkmadan bizleri ağırlayan ve desteklerini esirgemeyen Artçı Mutfak firmasına çok teşekkür ederiz. Ankara’da oynanacak olan maçta herkesi tribüne bekliyoruz” dedi.
SAMET KARADAĞ










