Bölgesel Amatör Lig ekibi Ulubey Belediyespor, geçen sezon Tekirdağ Spor Kulübü ile sezonu tamamlayan eski futbolcusu Asım Can Çaykıran’ı kadrosuna kattı.
2025-2026 sezonu için Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İFA Spor’un transferini açıkladığı Asım Can Çaykıran, antrenmana bile çıkmadan takımdan ayrıldı ve eski takımı Ulubey Belediyespor’a transfer oldu. Geçen sezon Kapaklıspor ve Tekirdağspor formaları giyen Çaykıran, Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan ile yapılan görüşmenin ardından Ulubey Belediyespor tarafından transferi açıklanan isim oldu.
Geçen sezon Kapaklıspor ve Tekirdağspor formaları giyen Çaykıran, yeni sezonda İFA Spor forması giyecek. Asım Can Çaykıran daha önce Bölgesel Amatör Lig’de Ulubey Belediyespor ve Perşembespor formaları da giymişti. Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Kapaklıspor forması giyen ve takımdan devre arasında ayrılan Ordulu stoper Asım Can Çaykıran, aynı grupta yer alan Tekirdağspor ile sezonu tamamlamıştı. İki farklı takımın forması ile 24 maça çıkan Asım Can Çaykıran, yeni sezonda Ulubey Belediyespor’da şans bulacak.
İFA Spor’dan Asım Can Çaykıran transferi ise ”Transfer komitemiz, 2025-2026 sezonu kadro planlamaları kapsamında, stoper mevkisinde görev yapan Asım Can Çaykıran ile anlaşma sağlamıştır.Kariyerinde Orduspor ile 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig; Antalya Kemer FK ve 52 Orduspor FK ile 3. Lig tecrübeleri bulunan Asım Can, geçtiğimiz sezon BAL Play-Off’larında Tekirdağspor ile sergilediği üstün performansla dikkat çekmiştir. Oyuna hakimiyeti, pozisyon bilgisi ve teknik kapasitesiyle takımımıza değer katacağına inanıyoruz. Yeni sezonda yeşil-kırmızı formamız altında kendisine başarılar dileriz.” sözleriyle açıklamıştı.
SAMET KARADAĞ










