Ordu 2.Amatör Lig’de ilk yarının son hafta maçında Aybastı Gücü Spor Kulübü taraftarı önünde İstanbul Boğazıspor’u konuk ederken maçı 10 golle kazandı.
2025-2026 sezonunda Ordu 2.Amatör Lig’de sezonun ilk yarısının son maçları oynandı. İlk yarının son hafta maçlarından bir tanesi Aybastı Gücü Spor Kulübü ile İstanbul Boğazıspor arasında oynanırken 90 dakikada 10 gol atıldı. Ev sahibi ekip taraftarı önünde 10 gollü galibiyet alırken bayram öncesinde sezonun en farklı galibiyetlerinden bir tanesine imza attı.
Aybastı Gücü Spor Kulübü’nde Erdem Furkan Okumuş 5 golle yıldızlaşırken, Ramazan Erikli’nin hat-trick yaptığı maçta ayrıca Kürşat Demirel ve Yunus Emre Soylu golleri atan isimler oldu. Aybastı Gücü Spor Kulübü 5 maçta 12 puanla lider olurken, İstanbul Boğazıspor ise 0 puanda kaldı.
SAMET KARADAĞ










