Ordu Süper Amatör Lig ekiplerinden Aybastıspor, Fatsa Yaşamspor forması giyen tecrübeli savunma oyuncusu Bilal Kartal’ı transfer etti.
2025-2026 sezonunda mücadale eden Aybastıspor’da transferin son günlerinde transferler gelmeye devam ediyor. Aybastıspor takıma tecrübeli isimleri katmaya devam ederken kariyerinde uzun süre Fatsa Yaşam Spor’da forma giyen ve bu sezon yeninden takımın formasını bu kez Süper Amatör Lig’de giymeye başlayan Bilal Kartal ile anlaştı.
Futbola Fatsa Belediyespor’da başlayan ve ardından Bolamanspor ile Kumruspor formaları giyen Bilal Kartal, 2011 yılında kapısından içeri girdiği Fatsa Yaşam Spor’da 10 yılı aşkın süre forma giymişti. Kariyerinde daha sonra Patnos İdmanyurdu Spor, Muş Malazgirt 1071 Spor, Tutak Gençlerbirliği Spor ve yeniden Patnos Spor Kulübü formaları giyen Bilal Kartal, bu sezon ise Fatsa Yaşam Spor forması giydi.
1991 doğumlu Bilal Kartal transferin son günü Aybastıspor’a transfer olurken sezonu burada tamamlayacak.
SAMET KARADAĞ










