Ordu Süper Amatör Lig ekibi Aybastıspor, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ulubey Belediyespor ile oynadığı antrenman maçını 3-2 kazandı.
2025-2026 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve sezonun devre arasına giren Ulubey Belediyespor ile Ordu Süper Amatör Lig’de sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan Aybastıspor liglerine verilen arada antrenman maçı yaptı. Kendi liglerinde sezonun ikinci yarısına hazırlanan Aybastıspor ile Ulubey Belediyespor, maç kondisyonlarını diri tutmak için karşılaştı.
Hafta sonu oynanan maçta Aybastıspor ile Ulubey Belediyespor arasındaki karşılaşma gollü geçerken, Ulubey Belediyespor’da teknik direktör Cüneyt Tiryaki hazırlık maçında da olsa takımın başında ilk kez sahaya çıktı. Antrenman maçında ise kazanan taraf 3-2’lik skorla Aybastıspor oldu.
Ulubey Belediyespor hafta sonu ligde Ordu derbisinde Ünye 1957 Spor ile karşılaşacak. Aybastıspor ise Fatsa Yaşam Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
SAMET KARADAĞ










