Fatsa Belediyespor’da sezonun ilk yarısında görev alan ve devre arasında takımdan ayrılan Bekir Ozan Has’ın, erken doğan evladı hayata tutunamayarak vefat etti
Geçen sene Fatsa Belediyespor’un başına getirilen ve yeni sezonda da takımda kalan Bekir Ozan Has devre arasında takımdan ayrılmıştı. Yaklaşık 1.5 sezon Fatsa Belediyespor’un başında olan Bekir Ozan Has, Fatsa Belediyespor’un başında bu süreçte 25 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet almış ve daha sonra Çankaya Spor Kulübü’nün başına geçmişti. Bekir Ozan Has, Çankaya Spor Kulübü başında 8 maçta sadece 2 galibiyet alırken 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet almış burada da yollar ayrılmıştı.
Teknik direktör Bekir Ozan Has’ın erken doğan evladı hayata tutunamayarak vefat etti. Bekir Ozan Has ve ailesi en acı günlerinden bir tanesini yaşarken bu süreçte akıllara ise Ekim ayında Fatsa Belediyespor’da eşinin antrenmanda yaptığı sürpriz kaldı. Fatsa Belediyespor döneminde Bekir Ozan Has’ın eşi takımdaki futbolcularla birlikte Bekir Ozan Has’a baba olacağını antrenmanda güzel bir sürpriz ile söylemişti.
Bekir Ozan Has’a Spor52com ve Ordu Yorum Gazetesi’nden Samet Karadağ bu güzel an ile ilgili hislerini sorarken, Bekir Ozan Has o dönem ”Bunlar çok güzel duygular. Eşim çok büyük bir sürpriz yaptı işin açıkcası. İkimize de hayırlısı olsun, ailemize hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız. Tabi bu galibiyet onun bir şansı, inşallah onun şansı ile nice galibiyetlere.” açıklamasını yapmıştı.
SAMET KARADAĞ










