1. Haberler
  2. Nesine 3.Lig
  3. Berat Kalkan Orduspor 1967 A.Ş. Yolunda

Berat Kalkan Orduspor 1967 A.Ş. Yolunda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyon’da kamp çalışmalarını sürdüren Orduspor 1967 A.Ş.’de kampta yer alan futbolculardan bir tanesi de Kuzey Makedonya altyaş milli takım formalarını da giyen Berat Kalkan oldu.

3.Lig ekibi Orduspor 1967 A.Ş., Altınordu ile sözleşmesini fesih eden 2003 doğumlu Berat Kalkan’ı kadrosuna katacak. Samet Karadağ’ın özel haberine göre Orduspor 1967 A.Ş., 2024 yılına kadar Kuzey Makedonya alt yaş milli takımlarında da forma giyen 23 yaşındaki kanat forvet Berat Kalkan ile sözleşme imzalamak istiyor.

Futbola Öz Alibeyköy’de başlayan Berat Kalkan, Kasımpaşa’a transfer olarak burada profesyonel olmuştu. 2020 yılında profesyonel olan ve Karacabey Belediye Spor A.Ş. ve Karşıyaka’ye kiralanan Berat Kalkan, 2024-2025 sezonu devre arasında Kasımpaşa’dan ayrıldıktan sonra Etimesgut Spor Kulübü ve Altınordu formaları giydi.

2003 doğumlu Berat Kalkan kulüp bazında forma giydiği takımlarda Süper Lig’de 13, 2.Lig’de 34, 3.Lig’de 12 ve Türkiye Kupası’nda 8 maça çıkarken 3 gol atabildi.

Berat Kalkan Orduspor 1967 A.Ş. Yolunda

Yorumlar kapalı.