Bölgesel Amatör Lig’de birçok sezon klasik haline gelen ilk hafta Ordu ekiplerinin birbirleri ile karşılaşması bu sezon da değişmedi ve sezonun ilk haftasında Perşembespor ile Ünye 1957 Spor karşı karşıya gelecek.
2023-2024 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Kura ve Fikstür Çekimi Toplantısı İstanbul İstinye Orhan Saka Amatörler Evi’nde gerçekleştirildi. Ordu’yu Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Ünye 1957 Spor ve Perşembespor’un yeni sezon fikstürü belli oldu. İki takım sezonun ilk haftasında ise birbirleri ile karşılaşacak.
Ünye 1957 Spor ile Perşembespor sezonun ilk haftasında Perşembe İlçe Sahası’nda karşıya gelecek. Ordu derbisinin gün ve saat açıklamasının ise birkaç güç içerisinde açıklanacağı öğrenildi.
Bölgesel Amatör Lig 14.Grup’ta Ünye 1957 Spor ve Perşembespor’un yanı sıra Niksar Belediyespor, Boyabat 1868 Spor, Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri, Samsun Büyükşehir Belediyespor, Suluova Sebatspor, Osmancık Belediyespor, Safranboluspor, Çankırı Saray 18 Spor Kulübü, Çarşambaspor, Alaçamspor, Bartınspor ve Türk Metal 1963 Spor yer aldı.
SAMET KARADAĞ










