Giresunspor ile anlaşarak antrenmanlara başlayan Cahit Erçevik, takımın transfer tahtasını açamaması halinde bu sezon 3.Lig’de genç futbolcular ile takımı sahaya çıkarmak zorunda kalacak.
İki sezondur 52 Orduspor Futbol Kulübü teknik direktörü olarak 3.Lig’de Play-Off oynayan teknik direktör olan Cahit Erçevik, 2.Lig hedefini gerçekleştirememişti. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde 2023-2024 sezonunda Play-Off etabında 52 Orduspor Futbol Kulübü kariyeri başlayan ve geçen sezon takımı çalıştırarak Play-Off 2.Turu’nda sezonu tamamlayan Cahit Erçevik, yeni sezonda Giresunspor ile anlaştı. Cahit Erçevik’in bu hamlesi ise şu an transfer tahtası kapalı olan Giresunspor için tahtanın açılma ihtimalini de arttırdı.
Süper Lig’den 3.Lig’e kadar düşen Giresunspor’da yeni sezon öncesinde transfer tahtası kapalı olurken yönetim ise bu konuda çalışmalar yapıyor. Yeni sezon öncesinde yeşil sahaya inen ve Cahit Erçevik öncülüğünde antrenmanlara kendi tesislerinde başlayan Giresunspor altyapıdan yetişen genç oyuncularla antrenman yapıyor. Cahit Erçevik’in transfer listesi elinde olurken, transfer tahtasının açılmaması halinde bu liste boşa gidecek.
Giresunspor’un yeni Teknik Direktörü Cahit Erçevik ilk açıklamalarında “Giresunspor gibi köklü ve büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Camiamızı, taraftarımız ve şehrimizle bütünleşerek tekrar ayağa kaldırmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.” demişti.
SAMET KARADAĞ










