Ordu Süper Amatör Lig ekibi Dumlupınar’da takım kaptanı Umut Öztürk, Ordu Galata Spor mücadelesinde yaşanan disiplin olaylarından dolayı üç maç ceza aldı.
Geçtiğimiz hafta Ordu Karşıyaka Tesisleri’nde oynanan Ordu Galata Spor ile Dumlupınar maçının ardından cezalar açıklandı. Ordu Galata Spor ile Dumlupınar maçının ardından konuk ekip Dumlupınar’da kaptan Umut Öztürk’e ceza verildi. Umut Öztürk, Futbol Disiplin Talimatının 41/1(a) maddesi gereğince üç maç men cezası aldı.
Futbola 2003 yılında katıldığı Fevzi Çakmak Gençlerbirliği’nde başlayan Umut Öztürk, 15 sezon aralıksız olarak burada forma giymişti. Fevzi Çakmak Gençlerbirliği’nde uzun bir kariyeri olan ve 2018 yılında takımdan ayrılan Umut Öztürk daha sonra Ünye Gençlerbirliği Spor, Yeşilordu Futbol Kulübü, Rüsumat-4 Gençlik ve Spor, Fevzi Çakmak Gençlerbirliği ve yeniden Rüsumat-4 Gençlik ve Spor formaları giymişti.
Bu sezon Dumlupunar’da 10 numarayı giyen ve kaptanlık pazubandını takan Umut Öztürk, sezonun ilk yarısında kalan maçlarda forma giyemeyecek.
SAMET KARADAĞ










