Geçen sezon Ordu 1.Amatör Lig’de Aybastıspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan Durmuş Can Alakuş takımdan ayrıldığını açıkladı.
2025-2026 sezonunda Ordu Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aybastıspor’da geçen sezon kupa kaldıran birçok futbolcu ile yollar ayrılırken, Yeşilordu Futbol Kulübü’nden transfer edilen ve takımın şampiyonluk sürecinde önemli maçlara çıkan Durmuş Can Alakuş takımdan ayrıldı. 2001 doğumlu futbolcu Durmuş Can, yeni sezonda Ordu Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aybastıspor’a veda etti.
Futbola Akyazı Gençlikspor’da başlayan ve 2017 yılında Ordu Gücü Futbol Kulübü altyapısına transfer olan Durmuş Can Alakuş daha sonra Esnafspor’a imza atmıştı. Esnafspor’dan ayrıldıktan sonra önce Eskipazarspor ardından ise Yeşilordu Futbol Kulübü’nde forma giyen Durmuş Can Alakuş, geçen sezon ise Ordu 1.Amatör Lig’de Aybastıspor forması giymişti. Durmuş Can Alakuş yaptığı açıklamada ”Yeni sezonda Aybastıspor’a başarılar diliyorum. Şu an Süper Amatör Lig ve 1.Amatör Lig’den teklifleri değerlendiriyorum.” dedi.
Kariyerinde Eskipazarspor forması ile 2022-2023 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig’de üçlü final oynayan, Yeşilordu Futbol Kulübü ile ise Ordu 1.Amatör Lig’de Play-Off oynayan Durmuş Can Alakuş geçen sezon ise Aybastıspor’da şampiyon olmuştu.
SAMET KARADAĞ










