Sözcü Tv’nin haberine göre Müsiad Ordu Başkan Yardımcısı ve Fatsa Belediyespor Başkanı Taner Okutan’ın geçtiğimiz günlerde kaçak kumar oynattığı iddia edildi.
Nesine 3.Lig’da mücadele eden Fatsa Belediyespor’da geçtiğimiz kongre yapılmadan kulüp başkanlığına getirilen Müsiad Ordu Başkan Yardımcısı Taner Okutan için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sözcü Tv tarafından görüntülere ulaşıldığı organizasyonda Müsiad Ordu Başkan Yardımcısı ve Fatsa Belediyespor Başkanı Taner Okutan’ın kumar oynattığı ve kaçak kumar oynanan alanda Fatsa Belediyespor bayrağı da olduğu belirtildi.
Belirtilen haberde Müsiad Ordu Başkan Yardımcısı ve Fatsa Belediyespor Başkanı Taner Okutan’ın da yer aldığı bir kafede yüzlerde kişi ‘tombala’ adı verilen kaçak kumar oynarken, Ramazan ayında herkese açık organize edilen kumar organizasyonu hakkında Okutan ilginç bir açıklama yaptı. Müsiad Ordu Başkan Yardımcısı ve Fatsa Belediyespor Başkanı Taner Okutan’a ulaşan Sözcü Tv, günlerdir süren kumar ile ilgili sorular sordu ancak olay yerinde olan Okutan organizasyondan haberi olmadığını getirdi.
Sözcü Tv’ye telefonla bilgi veren Müsiad Ordu Başkan Yardımcısı ve Fatsa Belediyespor Başkanı Taner Okutan önce ‘Bize de bu bilgiler ulaştı bugün. Kim yapıyor bizim adımıza onu da bilmiyorum. Ben de araştırıyorum şimdi.” derken kumar organizasyonu taraftar grubunun yaptığını söyledi. Kaçak kumar oynandığı an tombala ekranının önünde bekleyen Taner Okutan bu konuyu ise ”Ben orada araştırma yapıyorum, herkese bilgi veremem.” dedi.
SAMET KARADAĞ










