Nesine 3.Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor’da teknik direktör Ahad Kömürlüoğlu, yeni sezon öncesinde Spor52com ve Ordu Yorum Gazetesi’nden Samet Karadağ’a özel açıklamalarda bulundu.
Geçen sezon 3.Lig’de Play-Off oynayan ve yeni sezon öncesinde üç kez kongre yaparak teknik direktörlük görevine Ahad Kömürlüoğlu’nu getiren Fatsa Belediyespor sahaya indi. Fatsa Belediyespor’da teknik direktör Ahad Kömürlüoğlu, Samet Karadağ’ın sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam Kömürlüoğlu, yeni sezon çalışmalarından, transferlere kadar önemli açıklamalarda bulundu.
Yoğun şekilde çalışarak 6 Eylül’deki ilk haftaya hazır olacaklarını söyleyen Ahad Kömürlüoğlu ”Öncelikli olarak 2026-2027 sezonu camiamıza ve bizlere hayırlı olsun diyelim. Bizi bu göreve layık gören başkanımız ve yönetim kurulumuza da buradan teşekkür ediyorum. Onlara layık olmak için bu yıl boyunca elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz sahada. Kısa bir süreç vardı önümüzde ligin başlamasına, bu süreci de yönetim kurulumuzun da gayretleriyle hızlı bir şekilde takımı oluşturup sahaya indik. Çalışmalarımıza başladık. 6 Eylül’de oynayacağımız lig maçına kadar da yoğun bir şekilde çalışıp inşallah hazır bir şekilde oynayacağımız müsabakaya çıkacağız.” dedi.
Stoper ve ikinci kaleci transferi konusunda görüşmeler olduğunu belirten tecrübeli teknik direktör Ahad ”Geçen yıl Play-Off oynayan bir Fatsa Belediyespor var. Bunun altına düşmeyecek bir kadro kurmak ve bu mücadeleyi yapmak için yönetim kurulumuz ve biz teknik ekip olarak futbolcularımızla bir yola çıktık. Bu yolda da inşallah buranın değerini yükseltecek oyuncuları ekibimizin içerizine katmaya çalışıyoruz. Tabiki eksiklerimiz var, gelecek oyuncularımız var. Defansta, stoper bölgesinde oyuncu eksikliği vardı. Onun çalışmaları devam ediyor. Kalecimizin arkasında ve onu zorlayacak bir kaleci daha transfer etmek için yoğun bir süreç var. Şu an inşallah o da en kısa sürede katılacak. Kendi aramızda oynuyoruz ama bir hazırlık maçı oynadıktan sonra da eksik bölgelere ilave oyuncular inşallah bu süreçte devam edecek.” ifadelerini kullandı.
Ahad Kömürlüoğlu son olarak ”Ben buradan taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. İyi bir takım oluşturmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah onlara layık onları heyecanlandıracak bir ekip yaratacağız. Sahada da onları mahcup etmeyecek bir mücadele koyacağımızı düşünüyorum. Burada sadece kısa bir süreç için oyuncularımıza destekle, sabırlı olmak gerekiyor ama ben inanıyorum ki kuracağımız takım ve oynayacağımız oyun taraftarlarımızı da heyecanlandıracak inşallah. Güzel şeyler olacağı ümidiyle çalışıyoruz. Çalışmalarımız da devam ediyor.” açıklamasını yaptı.

Yorumlar kapalı.