Fatsa Belediyespor’da bu sezon 23 maçta koruduğu kalesini 12 kez gole kapatan Mustafa Gürbüz iki maçtır yedek kulübesinde beklerken, Pazar günü oynanacak olan Tch Group Zonguldak Spor Futbol Kulübü maçında yeniden formasına kavuşabilir.
3.Lig ekibi Fatsa Belediyespor’da ligde ilk 23 maçın 23’ünde kalede olan Mustafa Gürbüz, cezalı olduğu 52 Orduspor Futbol Kulübü maçından sonra kadroya döndü ancak Tokat Belediye Spor Kulübü ve Düzce Cam Düzcespor maçında yedek kulübesinde yer aldı. Teknik Direktör Ali Çalış iki maçta eldivenleri Akil Şakirt’e verirken, son maçta yenilen iki golün ardından kaleyi yeniden Mustafa Gürbüz’ün koruması bekleniyor.
Fatsa Belediyespor’da bu sezon ligde 23 karşılaşmanın tamamında süre bulan tek isim olan ve kaleyi koruyan Mustafa Gürbüz ligde ilk kez 52 Orduspor Futbol Kulübü maçında forma giymemişti. 52 Orduspor Futbol Kulübü maçında Fatsa Belediyespor kalesini Akil Şakirt korurken, Mustafa Gürbüz cezasının bitmesinin ardından 11’e dönememişti.
1.90 boyunda 31 yaşındaki Mustafa Gürbüz bu sezon Fatsa Belediyespor’da 23 maçta sahaya çıkarken bu maçlarda 21 gol yedi ve 12 maçta kalesinde gol görmedi.
SAMET KARADAĞ









