3.Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor geçtiğimiz hafta Giresunspor ile 0-0 berabere kalırken sakatlıkları geçen isimlerden Kayra Elmalı 6, Oruç Yılmaz ise 4 maç sonra yeniden süre aldı.
Nesine 3.Lig’de mücadele eden Fatsa Belediyespor özellikle sezonun ikinci yarısında sakatlıklardan ötürü ideal kadro korunamazken, Giresunspor maçında ise iki sakat futbolcu takıma dönerek süre buldu. Uzun süredir sakat olan orta saha Kayra Elmalı ve sol bek Oruç Yılmaz, uzun süre sonra maç kadrosuna alınırken teknik direktör Ali Çalış ise Giresunspor maçında iki ismi sonradan oyuna alarak süre verdi.
Fatsa Belediyespor formasını şu ana kadar lig ve kupada 10 maçta giyen Kayra Elmalı, Orduspor 1967 A.Ş., Sebat Gençlik Spor, Kdz.Ereğli Belediye spor, Artvin Hopaspor, Yozgat Belediyesi Bozok Spor ve Pazarspor maçlarında kadroda yer almamıştı. Kadroya yeniden dönen Elmalı, Giresunspor maçında son 31 dakika oyuna dahil oldı.
Sebat Gençlik Spor ile oynanan maçta sakatlanan ve Kdz.Ereğli Belediye spor, Artvin Hopaspor, Yozgat Belediyesi Bozok Spor ve Pazarspor maçlarında kadroda olmayan Oruç Yılmaz ise 18 dakika kala süre aldı. Oruç Yılmaz bu sezon lig ve kupada 21.maçına çıktı.
SAMET KARADAĞ










