Fatsa Belediyespor, Eylül ayı içerisinde 2553 km yol kat ederek 26 günde 6 resmi karşılaşma oynarken zorlu fikstürden dört galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet çıkardı.
Nesine 3.Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda maçlara çıkan Fatsa Belediyespor, 3 Eylül’de başlayan zorlu fikstürde 28 Eylül’deki maçla birlikte toplam 6 maç oynadı. 26 günde 6 maç oynayan Fatsa Belediyespor bu maçlardan ilk dördünden galibiyetle ayrılan taraf olurken Sebat Gençlik Spor mağlubiyetinin ardından zorlu fikstürü Kdz. Ereğli Belediye Spor ile 0-0 berabere kalarak bitirdi. Fatsa Belediyespor bu maçlar için 2553 km yol kat etti.
Türkiye Kupası 1.Turu’nda Yozgat Belediyesi Bozok Spor maçı için 522 km yol giden Fatsa Belediyespor bu maçı Kırşehir’de oynamıştı. Fatsa Belediyespor bu maçı kazanarak Ordu’ya dönerken 1926 Bulancakspor maçını 2-0 kazanmıştı. Fatsa Belediyespor daha sonra Fatsa’dan Ordu’ya Yeni Ordu Stadyumu’na giderek Orduspor 1967 A.Ş. karşılaştı ve bu maçı 1-0 kazanmıştı.
Fatsa Belediyespor 14 gün içerisindeki dördüncü maçında Kastamonu’da Gmg Kastamonuspor ile karşı karşıya gelirken maçı maçı ise penaltılarda kazanmıştı. Fatsa Belediyespor bu maç için Kastamonu’ya 384 km yol giderken dönüş yolculuğunun ardından ilk maçta Sebat Gençlik Spor’a 4-1 kaybetti. Fatsa Belediyespor, Eylül ayının son maçında ise 663 km yol giderek Kdz. Ereğli Belediye Spor ile 0-0 berabere kaldı.
SAMET KARADAĞ










