Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek yaptığı paylaşımda ”Fatsa İlçe Stadyumu’nda ekiplerimiz, yaklaşan maç öncesinde sahanın en iyi durumda olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Emek veren değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.
3.Lig’de sezonun bitmesiyle farklı organizasyonlara ev sahipliği yapan Fatsa İlçe Stadyumu’nda yenileme çalışmaları devam ederken Haziran ayı içerisinde yeni skorboad montajı tamamlanmıştı. Fatsa İlçe Stadyumu’nda yeni sezon için hazırlıklar ise devam ediyor. Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek stadyumdaki çalışmalar hakkında bilgi verirken yaklaşan maçlar öncesinde hazırlıkların sürdüğünü belirtti.
Fatsa Belediyespor’un 3.Lig yolculuğunda ev sahipliği yapan stadyum olan Fatsa İlçe Stadyumu konusunda Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek yaptığı paylaşımda ”Fatsa İlçe Stadyumu’nda ekiplerimiz, yaklaşan maç öncesinde sahanın en iyi durumda olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Emek veren değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” açıklamasının yaptı.
2025-2026 sezonunda Fatsa İlçe Stadyumu’ndaki ilk maç 7 Eylül tarihinde Fatsa Belediyespor ile 1926 Bulancakspor arasında oynanacak.
SAMET KARADAĞ










