PFDK tarafından sürekli hak mahrumiyeti cezası alan Orduspor 1967 A.Ş. Başkanı İsa Akçay, Solwie Enerji Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü maçını da stadyumdan izledi ve yine PFDK’ye sevk edildi.
Bu sezon toplamda 6.5 yıl ceza aldığı süreçte cezaya uymadığı için yine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevk edilen Orduspor 1967 A.Ş. Başkanı İsa Akçay bu kez futboldan men edildi. Orduspor 1967 A.Ş. Başkanı İsa Akçay, Orduspor 1967 A.Ş. ile Kırıkkale FK Spor Kulübü maçında son olarak 36 ay ceza almış ancak bu maçın ardından da PFDK’ya sevk edilmişti. İsa Akçay’ın Zonguldak Spor Futbol Kulübü A.Ş. – Orduspor 1967 A.Ş. maçına değil aynı grupta zirve mücadelesi veren Sebat Gençlikspor – Mardin 1969 Spor maçına gittiği ortaya çıkmış ve futboldan ömür boyu men cezası almıştı.
PFDK tarafından sürekli hak mahrumiyeti cezası alan resmi müsabakalarda stadyumlara girmek, futbolla ilgili idari, sportif veya sair her türlü faaliyette bulunmaktan men edilen Orduspor 1967 A.Ş. Başkanı İsa Akçay, Solwie Enerji Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü maçını da Yeni Ordu Stadyumu’nda izledi. Sürekli hak mahrumiyeti cezası olmasına rağmen maça giren İsa Akçay, yine PFDK’ya sevk edildi.
Orduspor 1967 A.Ş.’de ayrıca görevi bırakan teknik direktör Mehmet Seçkin Solwie Enerji Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü maçında gördüğü kart sonrasında PFDK’ye sevk edildi. Kulüp görevlileri Hakan Sapmaz ve Yağız Alan da sevk listesinde yer aldı.
SAMET KARADAĞ










