Ordu Süper Amatör Lig ekibi Gülyalı Bozkurt Spor Kulübü’nün yeni teknik sorumlusu Hacı Ahmet Taşpınar, ilk hafta oynanan maçın ardından ”Lige galibiyetle başladığımız için mutluyuz.” açıklamasını yaptı.
Geçen sezon Ordu Süper Amatör Lig’de final oynayan ve Ulubey Belediyespor’a kaybeden Gülyalı Bozkurt Spor Kulübü yeni sezon öncesinde teknik kadroda değişime gitmişti. Ordu Amatörü’nde Yeşilordu Futbol Kulübü ile başarılar kazanan ve özellikle altyapı konusundaki adımları dikkat çeken Hacı Ahmet Taşpınar, yeni sezonda Gülyalı Bozkurt Spor Kulübü’nde göreve başlamıştı. Gülyalı Bozkurt Spor Kulübü’nün yeni teknik sorumlusu Hacı Ahmet Taşpınar ilk maçında Eskipazarspor karşısında 4-2 kazandı.
Hacı Ahmet Taşpınar maçın ardından sosyal medya hesabından ”6 Eylül’de açtığımız sezonu Eskipazarspor karşısında lige galibiyetle başladığımız için mutluyuz. İlk maçlar her iki taraflar için zordur. Fiziksel antrenman, yoğun çalışma temposu oyun ve sistemsel sorunlar yaşanabilirdi. Bu süreci kazanarak geçirmek bizim adımıza önemliydi. Futbol oyunu ve oyuncuyu geliştirmeye, Ordu Futbolunun daha kaliteli olmasına katkı sağlarken kulübümüzün de hedeflediği Planları yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda kazandığımız için mutluyuz ve oyunu daha da geliştirerek hedefimize maç maç bakarak ilerleyeceğiz. Bu vesileyle tüm oyuncularımızı teknik ekibimizi sağlık ve destek ekibimizi tebrik ediyor rakibimize diğer maçlarda başarılar diliyorum.” paylaşımını yaptı.
Gülyalı Bozkurtspor Kulübü, ligin ikinci haftasında Gülyalı Turnasuyuspor ile ‘Gülyalı’ derbisinde karşı karşıya gelecek.
SAMET KARADAĞ










