AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile yaptığı görüşmenin ardından Fatsa’daki Okçuluk Kamp Alanı için 18 Milyon TL, Fatsa Gençlik Merkezi için ise 5 Milyon TL ödenek gerçekleştirdiğini söyleyerek Kumru Yüzme Havuzu ve Kumru Gençlik Merkezi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırım programına alındığını belirtti.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı Eski Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ziyaret etti. Yapılan ziyaret Ordu’daki spor yatırımları ile ilgili olduğu ve görüşmede birçok spor yatırımı ile ilgili kararların alınması gerektiği beklenirken müjdeyi ise AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer verdi. Prof. Dr. Mahmut Özer ”Ordu’muza her zaman destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a Ordulu hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” derken görüşmeden çıkan sonucu ise müjdeledi.
Ordu’nun spor yatırımları konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’in yaptığı görüşmeden çıkan ödenekler açıklandı. Yüzde 90’ı tamamlanan Fatsa Gençlik Merkezi projesinin bitirilmesi için 5 milyon lira ödenek ile yine aynı ilçedeki okçuluk kampının tamamlanması için 18 milyon liralık ödenek çıktığı açıklandı. Fatsa’ya iki farklı projeden dolayı 23 Milyon TL ödenek çıktığı açıklandı.
AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer ayrıca Kumru Yüzme Havuzu ile Gençlik Merkezi’nin Bakanlığın yatırım programına alındığını belirtti.
SAMET KARADAĞ










