Kasım ayının son haftasında 3.Lig’de mücadele eden Cinegold Ağrı 1970 Spor Kulübü’ne transfer olan 2007 doğumlu orta saha Gökdeniz Şensoy, şu ana kadar takımının formasını 4 maçta giydi.
Ordu’da altyapısı konusunda her döneme damga vuran takımlardan bir tanesi olan Demirspor, geçen sezon başında iki genç oyuncusunu Erzurum’a göndermişti. 2007 doğumlu kaleci Evren Çelik ve 2007 doğumlu orta saha Gökdeniz Şensoy Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Erzurumspor Futbol Kulübü altyapısına transfer olurken bu süreçte Gökdeniz Şensoy geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılarak 3.Lig ekibi Cinegold Ağrı 1970 Spor Kulübü’ne transfer olmuştu.
Cinegold Ağrı 1970 Spor Kulübü’ne ahis soruşturması kapsamında amatör sözleşme konusunda A takım kadrosuna dahil olan Gökdeniz Şensoy, 3.Lig’e ısınmaya başladı. Gökdeniz Şensoy, takımının Silifke Belediyespor, Karaköprü Belediyespor, Kilis 1984 A.Ş. ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçlarında forma giydi. İlk kez 3.Lig deneyimi yaşayan Gökdeniz Şensoy 4 maçın 3’ünde 11’de sahaya çıktı.
Gökdeniz Şensoy, Erzurumspor Futbol Kulübü U19 formasını 24 maçta giyerken 3.Lig’de Cinegold Ağrı 1970 Spor Kulübü forması ile tecrübe depoluyor.
SAMET KARADAĞ










