Bu sezon 3.Lig ekiplerinden Sebat Gençlik Spor’a kiralık olarak gönderilen Ordulu golcü Harun Özcan, sezonun ilk resmi maçında yeni takımın formasıyla golle başlangıç yaptı.
Geçen sezon 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde 5 gol atan Harun Özcan yeni sezonda kiralandığı Sebat Gençlik Spor’da sezonu golle açtı. Takımının Kdz.Ereğli Belediyespor deplasmanda 40.dakikada fileleri havalandıran Harun Özcan, 2-2 biten maçta gollerden birisini atan isim oldu.
2022-2023 sezonunda Orduspor 1967 A.Ş.’de kiralık olarak forma giyen ve attığı 17 golle takımın en golcü ismi olarak sezonu tamamlayan Harun Özcan, eski performansını yaşamak için tekrar geldiği Ordu’da geçen sezon suskun bir dönem geçirmişti. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde kiralık olarak geride kalan sezonu tamamlayan Harun Özcan, 34 maçta sadece 5 gol atmıştı.
Sebat Gençlik Spor formasıyla 11’de sahaya çıkan Harun Özcan, bu sezon eski takımları Orduspor 1967 A.Ş. ve 52 Orduspor Futbol Kulübü’ne rakip olacak.
SAMET KARADAĞ










