Kariyerinde Orduspor 1967 A.Ş. ve 52 Orduspor Futbol Kulübü forması Harun Özcan, yarın Yeni Ordu Stadyumu’nda Sebat Gençlik Spor formasıyla yeniden yeşil zemine çıkabilir.
Ziraat Türkiye Kupası 2.Turu’nda yarın Orduspor 1967 A.Ş. ile Sebat Gençlik Spor karşı karşıya gelecek. 3.Lig’de aynı grupta mücadele eden iki takım 3.Tur’a yükselmek için sahaya çıkacak ve bu maçta forma giymesi halinde gözler Harun Özcan’ın üzerinde olacak. Daha önce Orduspor 1967 A.Ş. forması giyen, geçen sezon ise 52 Orduspor Futbol Kulübü formasıyla Yeni Ordu Stadyumu çimlerine çıkan Harun Özcan, yarın akşam Yeni Ordu Stadyumu’na bu kez rakip olacak sahaya çıkacak.
2022-2023 sezonunda Orduspor 1967 A.Ş.’de kiralık olarak forma giyen ve attığı 17 golle takımın en golcü ismi olarak sezonu tamamlayan Harun Özcan geçen sene ise Ordu’da bu kez 52 Orduspor Futbol Kulübü forması ile beklenen performansı sergileyememişti. 2000 doğumlu Ordulu golcü Harun Özcan, geçen sezon kupa golcüsü olurken ilk iki resmi golünü kupada atmıştı. Harun Özcan, 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde 5 gol atmıştı.
3.Lig ekibi Sebat Gençlik Spor’da kiralık olarak forma giyen Harun Özcan, bu sezon iki maçta bir gol atmayı başardı.
SAMET KARADAĞ










