Sebat Spor Kulübü forması giyen Ordulu golcü Harun Özcan ilk hafta attığı golün ardından geçtiğimiz hafta sonu 3-3 biten Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor mücadelesinde de gol attı.
2026-2027 sezonunda Nesine 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Sebat Spor Kulübü, sezonu Seza Çimento Elazığspor mağlubiyeti ile açmıştı. Sebat Spor Kulübü, ligin ikinci haftasında bu kez karşı karşıya geldiği Kızışkaya Tarım Şanlıurfaspor ile 3-3 berabere kaldı. Sebat Spor Kulübü’nde gollerden bir tanesine ise Harun Özcan imzası vardı.
2.Ligin yeni ekibi Sebat Spor Kulübü yeni sezonun ilk maçında Seza Çimento Elazığspor ile oynarken, takım adına sezonun ilk golünü Ordulu golcü Harun Özcan kaydetmişti. Harun Özcan ilk 11’de başladığı Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor maçında ise 44.dakikada golünü attı ve bu sezon gol sayısını 2’ye çıkardı.
Geçen sezon 3.Lig ve kupa maçlarında Sebat Spor Kulübü adına 8 gol atan Harun Özcan, bu sezon ise 2 lig maçında 2 gol attı.

Yorumlar kapalı.