Mantra Youtube kanalındaki Harman programında Erman Yaşar ve Hasan Arda Kaşıkcı Milli Takım’daki performansları yorumlarken, Hasan Arda Kaşıkcı ise Milli Takım’da bir maçta forvette Kemal Rüzgar’ın oynaması gerektiğini belirtti.
HT Talks kanalı ile ünü üst seviyeye çıkan ve haftalık bir şekilde farklı youtube kanallarında da yorumlarda bulunan Hasan Arda Kaşıkcı, Mantra Youtube kanalındaki Harman programında Milli Takım yorumunda Kemal Rüzgar isteğini belirtti. Erman Yaşar ve Hasan Arda Kaşıkcı, Milli Takım’ın Uluslar Ligi’ndeki Fransa ve İtalya mağlubiyetlerini yorumladı.
Milli Takım’daki forvet eksiği konusuda yorumlarda bulunan Hasan Arda Kaşıkcı, alt liglerin golcü ismi Kemal Rüzgar’ın Milli Takıma alınması gerektiğini belirtti. Hasan Arda Kaşıkcı ”90’lı yıllarda Abdullah Ercan alt ligden Milli Takıma seçilmiş. Vedat İnceefe de. Montella’nın iki gözü iki kulağı yok mu ? Alt liglerde hiç iyi forvet yok mu ? Alt lig golcüsü var, leblebi gibi gol atıyor. Kemal Rüzgar. Getirin bir Milli maçta oynasın forvette.”
Kemal Rüzgar bu sezon Seza Çimento Elazığspor forması ile oynadığı 4 maçta 6 gol atarken, bu sezon hariç geçtiğimiz 4 sezonda forma giydiği takımlarda 100 gol atmıştı.

Yorumlar kapalı.