Süper Lig’de mücadele eden ve hazırlık maçında yeni yüzlere şans veren Antalyaspor imzaların atıldığını açıklarken, Trabzonspor’dan ayrılan Hüseyin Türkmen’i de transfer etti
Trabzonspor A.Ş., 10 yıldır takımın formasını giyen ve 2027 yılına kadar sözleşmesi olan savunma oyuncusu Hüseyin Türkmen ile yolların ayrıldığını açıkladı. Futbola Ordu ekiplerinden Ünye 1957 Spor’da başladıktan sonra Trabzonspor’a kadar yükselen Hüseyin Türkmen, Bordo-Mavili ekipten ayrılmıştı. Türkmen, yeni sezonda da Süper Lig’de forma giyecek.
Kariyerinde Trabzonspor’da 2021–2022 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu, 2019–2020 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası, ayrıca 2020 ve 2022 Türkiye Süper Kupası kaldırmayı başaran Hüseyin Türkmen, yeni sezonda Antalyaspor forması giyecek. Hüseyin Türkmen, ilk resmi maçına çıktığında ise Süper Lig’de farklı bir takımın formasıyla ilk kez sahaya çıkacak.
10 senedir Trabzonspor A.Ş. forması giyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Hüseyin Türkmen, yeni takımı Antalyaspor ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
SAMET KARADAĞ










