1. Haberler
  2. Ordu Süper Amatör Lig
  3. İlküvez Spor Kulübü
  4. İlküvez Spor Kulübü ‘Arduç’u Geri Getirdi

İlküvez Spor Kulübü ‘Arduç’u Geri Getirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan İlküvez Spor Kulübü, geçen sezon şampiyon takımda forma giyen Raşit Arduç’u kadrosuna kattı.

2026-2027 sezonunda Ordu Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan İlküvez Spor Kulübü, transfer çalışmalarına camianın tanıdığı isimlere imza attırarak devam ediyor. İlküvez Spor Kulübü, geçen sezon 1.Amatör Lig’de şampiyon olduktan sonra Terme Lisesi Gençlik ve Spor’a transfer olan Raşit Arduç’u kadrosuna kattı.

Futbola Termespor’da başlayan Raşit Arduç daha sonra Terme Sanayispor’da forma giydi. Kariyerinde Samsun’un Terme ilçesinde üçüncü farklı takım olarak Terme Lisesi Gençlik ve Spor forması giyen Raşit Arduç, geçen sezon ise Ordu’ya gelerek Ünye Futbol Kulübü forması giymişti.

Ordu’daki ikinci takımı olan İlküvez Spor Kulübü’nde 1.Amatör Lig’de şampiyonluk sevinci yaşayan Raşit Arduç, daha sonra eski takımı Terme Lisesi Gençlik ve Spor’a dönmüştü.

İlküvez Spor Kulübü ‘Arduç’u Geri Getirdi

Yorumlar kapalı.