2023-2024 sezonu öncesinde transfer çalışmalarına başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, iç transferde İrfan Başaran ile yeniden anlaştı.
TFF 3.Lig’de mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, takım ile 2024 yılına kadar sözleşmesi olan İrfan Başaran ile yola devam kararı aldı. Geride kalan sezonun devre arasında Ordu ekibine katılan tecrübeli orta saha oyuncusu, yeni sezonda da takımda kalacak.
İskenderunspor A.Ş.’den 52 Orduspor Futbol Kulübü’ne transfer olan ve şampiyonluk için gelen İrfan Başaran, geçen sezon bunu başaramamıştı. 33 yaşındaki Başaran, 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde 15 maça çıkmıştı.
52 Orduspor Futbol Kulübü’ne transfer olmadan önce İskenderunspor A.Ş.’de Play-Off şampiyonluğu yaşayan İrfan Başaran, bir dönem Orduspor’da da forma giymişti.
SAMET KARADAĞ










