Fatsa Belediyespor, sezon başlamadan 52 Orduspor Futbol Kulübü’nden ayrılan Kaan Onaran’ı transfer etti.
52 Orduspor Futbol Kulübü bu sezon kadrosuna kattığı Kaan Onaran ile yollarını ayırırken, genç orta sahanın Ordu’daki kariyeri sadece 44 gün sürmüştü ancak Onaran yeni sezon için Fatsa Belediyespor’a imza attı. 7 Temmuz tarihinde Kaan Onaran’ın transferini açıklayan 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde bu transfer sadece 44 gün sürmüştü. 52 Orduspor Futbol Kulübü ile Ordu’da ve sonra kısa süre Bolu kampında antrenmanlara çıkan Kaan Onaran takımdan ayrıldı ve yeni adresi Fatsa Belediyespor oldu.
Futbola Altınordu altyapısında başlayan Kaan Onaran, 2018-2019 sezonunda ise Sivasspor altyapısına transfer olmuştu. Sivasspor’da 2022 yılı Ocak ayı içerisinde profesyonel kontrata imza atan Kaan Onaran, daha sonra ise Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş. ve Bursa Nilüfer Futbol Spor Kulübü’ne kiralık gönderilmişti. 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde kalıcı olmayan Kaan Onaran, Fatsa Belediyespor’un yeni orta sahası oldu.
Sivasspor formasıyla Süper Lig’de sadece 1 maça çıkan Kaan Onaran, forma giydiği takımlarda ise 3.Lig’de 43, Türkiye Kupası’nda ise 4 maça çıktı.
SAMET KARADAĞ










