Ordu 2.Amatör Lig ekiplerinden Kabataş Gençlik Spor sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-0 yendiği Çaybaşı Belediyespor’u kendi taraftarı önünde 5-0 yendi ve grupta tek başına liderliği aldı.
2025-2026 sezonunda Ordu 2.Amatör Lig’de B Grubu’nda zirve mücadelesinin en kritik maçında Kabataş Gençlik Spor ile Çaybaşı Belediyespor karşı karşıya geldi. İki takım arasında kritik maç öncesinde 2 puan fark olurken kendi taraftarı önünde hata yapmayan Kabataş Gençlik Spor maçı 5-0 kazandı. Atakan Demirkol (2), Sami Enes Keskin, İbrahim Can Keskin ve Osman Ismak’ın golleriyle kazanan Kabataş Gençlik Spor’da özellikle Osman Ismak’ın frikik golü ve taklaları ile haftayı büyük sevinçle kapattı.
Kabataş Gençlik Spor sezonun ikinci yarısına farklı galibiyetle başlarken puanını 13 yaptı. Çaybaşı Belediyespor ise ligde 8 puanda kaldı.
SAMET KARADAĞ










