Geçen sezon Kumruspor ve Eskipazarspor formaları giyen 2001 doğumlu kaleci Kemal Akkaya, yeni sezon öncesinde takımdan ayrıldığını açıkladı.
2021-2022 sezonunda Kabadüz Belediyespor’da Ordu 1.Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Kemal Akkaya, daha sonra ise özellikle Eskipazarspor’daki performansları ile dikkat çekmişti. Özellikle 2022-2023 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig’de takımı üçlü finallere taşıyan isimlerden bir tanesi olan Kemal Akkaya, daha sonra ise farklı takımlarda şansını denerken geride kalan sezonun ikinci yarısında yeniden Eskipazarspor’a dönmüştü.
Ordu futbolunda son yılların dikkat çeken kalecilerinden olan Kemal Akkaya, kariyerinde Demirspor, Kabadüz Belediyespor, Eskipazarspor, Kumruspor ve yeniden Eskipazarspor formaları giymişti. 2023-2024 sezonunda Giresun Süper Amatör Lig ekibi Ali Durağı Gençlikspor ile anlaşmasına rağmen transferi gerçekleşmeyen Kemal Akkaya, geçen sezonun ilk yarısında Kumruspor ikinci yarısında ise Eskipazarspor formasıyla Ordu Süper Amatör Lig’de forma giydi.
2001 doğumlu kaleci Kemal Akkaya ”Eskipazarspor Kulübü’nden karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayım.” paylaşımını yaptı.
SAMET KARADAĞ










